Treballa amb Nosaltres

Què oferim?

La dimensió i les característiques de la nostra firma ens permeten treballar amb gran flexibilitat i dinamisme, i obtenir una línia de treball única i diferenciada de la resta de firmes, sustentada en la feina en equip i en una acurada formació continuada.

El nostre compromís per a la millora continuada de la formació és ferma, que demostra la nostra voluntat per potenciar les inquietuds del personal, que a la vegada reflecteix la satisfacció dels nostres professionals.

Oferim:

- Incorporació immediata a un equip de joves professionals.
- Contracte indefinit.
- Carrera professional i econòmica a curt, mitjà i llarg termini.
- Treball en equip.
- Coneixement de diverses empreses de diferents grandàries i sectors.
- Formació continuada.
- Ambient de treball agradable amb flexibilitat.

Carrera professional

Oferim l’oportunitat de desenvolupar una carrera professional en un bon ambient de treball, aconseguint projectar els teus coneixements i augmentant la teva capacitat.

Per això, si vols, podràs especialitzar-te en l’àrea d’auditoria o de consultoria, depenent de les teves aptituds, o bé combinar les dues.

Addicionalment, dins de la nostra firma, tens la possibilitat real de promoció. En funció de la teva vàlua, et pots anar promocionant professionalment a curt termini, tant a nivell professional com econòmic.

Ofertes de treball

Busquem professionals amb ganes de treballar, amb iniciativa, versàtils, que sàpiguen treballar en equip i que desitgin incorporar-se en una de les firmes nacionals amb més potencial i dinamisme.

Si estàs interessat en formar part del nostre equip, t’oferim la possibilitat de desenvolupar la teva carrera professional amb nosaltres, envia’ns les teves dades de la forma més senzilla.

Simplement omplint les dades del següent formulari.

Si ja tens el teu currículum confeccionat envia’ns-el a la següent adreça:

central@ocps.ad
 

Envians el teu currículum