Treballa amb Nosaltres

Què oferim?

La dimensió i les característiques de la nostra firma ens permeten treballar amb gran flexibilitat i dinamisme, i obtenir una línia de treball única i diferenciada de la resta de firmes, sustentada en la feina en equip i en una acurada formació continuada.

El nostre compromís per a la millora continuada de la formació és ferma, que demostra la nostra voluntat per potenciar les inquietuds del personal, que a la vegada reflecteix la satisfacció dels nostres professionals.

Oferim:

- Incorporació immediata a un equip de joves professionals.
- Contracte indefinit.
- Carrera professional i econòmica a curt, mitjà i llarg termini.
- Treball en equip.
- Coneixement de diverses empreses de diferents grandàries i sectors.
- Formació continuada.
- Ambient de treball agradable amb flexibilitat.

Carrera professional

Oferim l’oportunitat de desenvolupar una carrera professional en un bon ambient de treball, aconseguint projectar els teus coneixements i augmentant la teva capacitat.

Per això, si vols, podràs especialitzar-te en l’àrea d’auditoria o de consultoria, depenent de les teves aptituds, o bé combinar les dues.

Addicionalment, dins de la nostra firma, tens la possibilitat real de promoció. En funció de la teva vàlua, et pots anar promocionant professionalment a curt termini, tant a nivell professional com econòmic.

Ofertes de treball

Busquem:
 

- Auxiliars d’auditoria i de consultoria

 

El perfil dels candidats és el de persones amb formació en Administració i Direcció d’Empreses o empresarials, d’una edat aproximada entre 20 i 26 anys, i amb coneixements informàtics a nivell usuari. Es valora la formació teòrica en auditoria i l’experiència laboral en l’àmbit comptable o auditor.

Oferim integració en una empresa dinàmica i en procés de creixement, perspectives reals de promoció interna, formació continuada i una retribució fixa anual ajustable en funció de la vàlua del candidat.
 

Envians el teu currículum